Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

προβλήματα και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο Θανάσης είναι ένας φίλος που γνώρισα προσφάτως μέσω της δουλειάς μου. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Κίνα, όπου έχει φτιάξει και την οικογένειά του. Σήμερα το πρωί μου έστειλε φωτογραφίες από την καταστροφή που χτύπησε τη χώρα. Ορισμένες είναι αρκετά σκληρές, ωστόσο, αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας.















Οσοι δεν συνεχίζουν να ασχολούνται με το... σοβαρό ζήτημα της εξέυρεσης καυσίμων, ας κάνουν έναν κόπο να μπουν στο http://www.redcross.org.cn/. Ο δικός μας, (http://www.redcross.gr/), παρά την ταχεία ανταπόκριση που επιδεικνύει σε ανάλογα περιστατικά, είχε μείνει μέχρι την ώρα που έγραφα αυτές τις γραμμές, στην καταστροφή της Μιανμάρ.
Αυτά..
Καλημέρα
και μη χειρότερα...

2 σχόλια:

Μενεξεδιά είπε...

Ο ΕΕΣ δεν θα οργανώσει καμία αποστολή βοήθειας προς την Κίνα. Η μόνη βοήθεια που θα σταλεί επισήμως είναι από το Υπουργείο Εξωτερικών και θα είναι (φυσικά) κρατική.

Ανώνυμος είπε...

Ασε Μάνο, τώρα μπήκα και είδα. Και για τη Μιανμάρ, ο ΕΕΣ λογαριασμούς σε τράπεζες έχει ανοίξει. Προφανώς δεν έχει εθελοντές. Λες; Για σκέψου το. Καιρό έχουμε να τα πούμε, χαθήκαμε. Ετοιμάζεις κάτι;

HIGH FIDELITY

HIGH FIDELITY